Jamen, hed hun ikke Betina lige før ?

Jeg ved godt at det ikke er noget særligt længere – at skifte navn.

Det er jo nærmest blevet helt normalt at gå til numerolog. Jeg var det da også for tre år siden og fik det sjoveste navn, som udelukkende havde til formål at give mig et gigantisk los i r..…

Det gjorde det så sandelig også. Jeg skiftede navn på papiret i februar 2015. Ugen efter døde vores ene kat, min mand og jeg startede i parterapi, over sommeren var jeg sygemeldt i 2 måneder med en diskusprolaps i nakken, i efteråret døde den anden kat, vi blev skilt og en vild heftig indre process var sparket i gang.

De næste 2 år gik så med at rydde op i det indre. Finde hjem til den jeg i virkeligheden er.

Jeg har været i timevis af terapi, jeg har sat gamle følelser fri i dans og lange gåture, jeg har hylet, skreget, råbt og mediteret i timevis. Kort sagt, har jeg været på en lang indre rejse hjem til mig selv. Alt sammen med min fantastiske mester Johnny Tempeldal ved min side. Han har på kærligste vis, vist mig vejen ud af rodet i mit indre og vist mig hvem jeg i virkeligheden er som sjæl.

Uden Johnnys hjælp var jeg stadig en Betina – men i dag er jeg faktisk en helt, helt anden og derfor er det også tid nu, til at mit navn skal stemme overens med den sjæl jeg rent faktisk er.

Betina har tjent mig godt og fint, men fra i dag bærer jeg atter mit sjælsnavn Isabell.

Energien i navnet Isabell betyder en som tjener Gud. En der modtager Guds overflod, strømmer over med det og deler det. Og det er lige præcis det der altid har været mit kald og min passion – at heale, helbrede og tænde lys i mennesker.

Tusind tak fordi du læste med  

I kærlighed
Isabell Maria Axil

Isabell Maria Axil

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.