eksem udslæt

Zoneterapien hjælper børn med eksem, udslæt og diverse hudproblemer. Formentlig fordi zoneterapien støtter og styrker barnets fordøjelse, der er tæt forbundet med lungerne og huden.

Akne og udslæt er naturligt og forventet hos små børn der gennemgår hormonelle forandringer og ofte bliver introduceret til nye fødevarer. Udslættet kommer og går og ses ofte i forbindelse med tandfrembrud, feber og akut sygdom. Skulle udslættet mod forventning ikke forsvinde, så kan zoneterapien være en stor hjælp til at støtte kroppens organer og dermed hjælpe dit barns krop med at rydde op og slippe af med de affaldsstoffer der må ha’ hobet sig op i blodet.

Når udslættet er mere vedholdende, kan det handle om at barnets organer ikke er fuldt udviklede og derfor mangler evnen til at neutralisere og eliminere de affaldsstoffer der ræser rundt i blodet. Disse affaldsstoffer er ofte helt naturlige affaldsstoffer som dannes i barnets krop i forbindelse med kroppens normale forbrænding. Det kan også være kedelige ting som barnet eller moderen har optaget via omgivelser/miljø, eller svamp i huden. Barnet kan også være født med en allergisk tendens og derfor reagere uheldigt på modermælkserstatning, medicin, vaccinationer, svært fordøjelige fødevarer eller kemi i vores miljø. Dette ses typisk som atopisk eksem, astma-eksem, børneeksem eller endogen eksem.

Det er meget individuelt hvor mange behandlinger der skal til, det er noget vi vurderer fra gang til gang. Jeg vil altid hjælpe dig med at finde frem til de ting der kan ændres ved barnets kost, for at speede healingsprocessen op. Jeg anbefaler ofte tilskud eller urtedråber der hjælper med at udskille affaldstofferne i huden.