sarte babymaver

Zoneterapi hjælper med at aktivere og optimere din babys tarmsystem, så smerter og uro hurtigt slipper. Den blide behandling virker lindrende, beroligende og afslappende på din baby. Ofte er 2 – 3 behandlinger nok til at din baby igen er glad og rolig.

Indenfor de første uger efter fødslen er det almindeligt at baby har ondt i maven og har lidt udfordringer med at fordøje og derfor kan blive urolig og skrige meget. Du er måske i tvivl om det er kolik eller ‘bare’ ondt i maven.

Måske har du hørt at du først bør søge hjælp, hvis din baby skriger mange timer i døgnet. Men vi er gudskelov blevet klogere. Din baby har ondt, og da det er ret nemt at afhjælpe med zoneterapien, er der ingen grund til at udsætte baby for mere smerte.

Uroen og maveproblemerne opstår ofte indenfor få uger efter fødslen, men kan også opstå senere, f.eks. når man skifter fra amning til flaske eller fra flydende til fast føde. Nogle babyer får forstoppelse i forbindelse med disse skift. Det går hårdt ud over din babys velbefindende og bør derfor behandles hurtigt.

Sundheden i din babys fordøjelsessystem er yderst vigtig, da det er herfra næringen skal optages, for at komme videre ud i alle babys celler.

Hvis din baby er født for tidligt, taget ved kejsersnit eller ikke er blevet ammet, er det vigtigt at give et tilskud af de gode tarmbakterier (probiotika), da din baby mangler dem. Denne mangeltilstand kan være årsag til mange problemer. Lige nu går det ud over fordøjelsen, men senere i livet kan det påvirke dit barns immunforsvar negativt, så barnet udvikler allergi eller ofte bliver syg.