Dine fødder sladrer

Dine fødder fortæller utrolig meget om hvordan din krop har det, så når jeg arbejder på dine fødder og hører din historie, kan jeg som regel ret hurtigt danne mig et overblik over hvordan din krop har det, og hvad jeg kan gøre for dig.

Der findes zoner og punkter både under og over foden der har forbindelse til hvert af kroppens organer, kirtler og muskler. Man kan sige at fødderne er en slags atlas over hele kroppen. Hvis et organ af en eller anden årsag ikke fungerer optimalt – det man populært kalder en ubalance – så er man typisk øm i den tilsvarende zone på foden. Under behandlingen massere jeg zonen blidt og der opstår kommunikation med organet, og blodtilførslen til området øges, samtidig med at produktionen af neurohormoner øges. Disse fysiologiske mekanismer er medvirkende til zoneterapiens positive effekt. Fødderne er måske i virkeligheden den del af vores krop der er mest modtagelig for behandling.

Zoneterapi er genialt, men behandlingen har først virkelig den helt store effekt, hvis grundlaget for behandlingen er optimalt. Det vil sige hvis du lever af colaer og winerbasser, så vil zoneterapi kun opleves som et plaster på såret. Kroppen får det først for alvor bedre, når der er balance i helheden, derfor betyder kosten uhyre meget. Sammen kigger vi på om der kan være ting du spiser som er med til at forværre din situation, eller om der er andet du kan gøre anderledes for at få det endnu bedre.