hvordan foregår en behandling?

En konsultation hos mig er meget mere end zoneterapi.

Zoneterapien er selvfølgelig den grundlæggende behandling, men en konsultation kan også indeholde rådgivning om kost, urter, kosttilskud og afgiftningsmetoder.

Første gang vi ses, fortæller du din historie og under behandlingen danner jeg mig et billede af hvordan din krop har det og hvordan jeg skal gribe behandlingen an. Som regel skal du selv arbejde med og ændre lidt på nogle vaner. Det er selvfølgelig ikke for at belaste dig med arbejdsopgaver, men udelukkende for at forkorte behandlingsforløbet. Jo flere vinkler vi angriber problemet fra,  jo hurtigere kan du få det bedre. Du involveres altså selv aktivt i at få og bevare et godt helbred.

Et behandlingsforløb er meget individuelt, og forløbet og antallet af behandlinger varierer. Jeg anbefaler som minimum to-tre behandlinger. Hvis du har en mere kompleks tilstand kan behandlingsforløbet strække sig over 10-12 behandlinger, men der er ingen øvre grænse for, hvor mange behandlinger et forløb kan strække sig over.

I starten skal der helst ikke gå mere end en uges tid mellem behandlingerne. Senere kan der gå 2-3 uger imellem, og når man har det godt, skal man blot holde sin krop ved lige og huske at få behandling en gang om måneden eller måske bare en gang i kvartalet. Du lære hurtigt at mærke hvornår din krop trænger.

De fleste af mine klienter kommer ikke kun når de bliver syge, men bruger zoneterapien mere forebyggende og som en vigtig del af en sund livsstil.

Reaktioner
Efter en behandling er det helt normalt at du kan mærke forandringer i kroppen. Enhver reaktion hænger sammen med at din krop forsøger at opnå en bedre balance og almentilstand. Reaktionerne er altså et godt signal. Et signal om, at dine organer er begyndt at arbejde mere optimalt og at behandlingen har sat noget i gang. Det er ikke til at forudsige hvordan din krop vil reagere, da reaktionerne er meget individuelle. I langt de fleste tilfælde vil du efter en behandling med zoneterapi mærke en lindring og en veltilpashed, men følgende reaktioner er ikke spor unormale:

 • Afslappethed, træthed og trang til hvile
 • Midlertidig utilpashed
 • influenzaagtige symptomer
 • Prikkende fornemmelser i kroppen
 • Hyppig vandladning
 • Stærk lugtende urin eller afføring
 • Øget tarmfunktion
 • Ændring af afføringsmønster
 • Udskillelse af sekret gennem næse og svælg
 • Midlertidig opblussen af sygdommen
 • Gamle skavanker, som ikke tidligere er blevet kureret, kan blusse op
 • Psykiske reaktioner, spændende fra gråd til stor glæde

Er du i tvivl om dine reaktioner skyldes behandlingen, er du altid velkommen til at kontakte mig.
Husk at lægeordineret medicin ikke må stoppes uden samråd med både mig og din læge.
Sørg for at hvile meget, og drik rigeligt med vand, det medvirker til at frigjorte stoffer i organismen skylles ud.

Jeg har tavshedspligt
Men af hensyn til behandlingen, fører jeg en journal, som du altid er velkommen til at læse. Jeg er registreret og tilmeldt hos Datatilsynet og opbevarer din journal i henhold til persondataloven.