abort og for tidlig fødsel

Mange kvinder abortere gentagne gange før det endelig lykkes for dem at blive gravide og antallet af for tidlige fødsler stiger i det meste af verden – også i Danmark. Årsagerne er ofte ukendte af lægerne og derfor har man i det etablerede sundhedssystem problemer med at hjælpe kvinderne. En kvinde skal f.eks. have aborteret ufrivilligt for 3. gang før en mulig årsag undersøges. Kvinder der trues af en for tidlig fødsel kan hjælpes med vehæmmende medicin og sengeleje, men fødslen kan gå i gang alligevel. Enhver kvinde kan forestille sig hvor frustrerende og psykisk belastende begge situationer må være, derfor er det vigtigt for mig at hjælpe disse kvinder ved at anskue problemet fra en anden vinkel og forbygge aborten.

Zoneterapi, urter og kostændringer kan i høj grad hjælpe med at minimere, det alt for høje antal af for tidlige fødsler og ufrivillige aborter.

Gennem de sidste 10 år har jeg behandlet præmature børn. Mødrene til disse børn prøver tit at analysere, hvorfor det gik, som det gik for netop dem. Mange har selv en fornemmelse af hvilke faktorer der har spillet ind og ønsker at lave om på deres levevis.

I forbindelse med spontan abort og for tidlig fødsel har kvinder typisk andre symptomer f.eks. kuldskærhed, kolde fødder, dryppende og/eller hyppig urinering, fordøjelsesproblemer – især løs afføring, unaturlige blødninger og udflåd, hæmorider, følelse af tunghed og træthed, kulde samt smerte i nedre del af ryggen, bækkenløsning, manglende energi og psykisk eller fysisk stress.

Behandlingen består i at genoprette balancen i kroppen med zoneterapi, rådgivning omkring kost, vitaminer/mineraler samt moderne kinesisk urtemedicin. F.eks. findes der urtemedicin der styrker og varmer underlivet, regulerer Qi’s (energiens) opadgående bevægelser – som hjælper med til at ”bære fostret”. Anden urtemedicin giver en god virkning til at nære blodet samt til at regulere menstruationscyklusen. Urtemedicinen bruges som en del af behandlingen og gives individuelt – derved får den større styrke til den enkelte.

Kvinderne melder tilbage at de mærker et større overskud samt en har fået en følelse af at være psykisk og fysisk i bedre balance.