detox behandling

DETOX din krop på 3 uger.

Et detoxforløb er til dig der er træt af overflødige kilo, PMS, træthed, gusten hud, manglende energi, oppustethed, nedsat sexlyst og en generel følelse af ikke at være på toppen.

Du kan naturligvis ikke afgifte mange års skidt og møg på 3 uger. Men forløbet er genialt som en kickstart på et nyt og sundere liv.  På 3 uger vil du opleve at du får din energi tilbage, du vil tabe 3-8 kilo fedt og væske og du slipper af med slim og slagger i tarmen, der forhindre at du optager næringen fra din kost. Din lever og dine nyrer vil give slip på brugte hormoner og toksiner, som de normalt ikke har ‘overskud’ til at afgifte.

Jeg lægger stor vægt på at du skal mærke så få afgiftningssymptomer som overhovedet muligt. Man kan nemlig sagtens lave super-effektiv afgiftning af organer, væv og celler uden at skulle trækkes med hovedpine, forstoppelse, influenzasymptomer mm.

Du kan sagtens gå på arbejde og træne som du plejer, men det er en fordel ikke at have for mange sociale arrangementer i de 3 uger. Der skal være plads til hvile, fornuftige sengetider og fokus på healing. Det er vigtigt at du føler dig forholdsvis sund og rask, ikke er gravid eller tager medicin – så er detoxforløbet helt sikkert noget for dig.

De 21 dages Detox indeholder:

  • 21 dages flydende, basisk DETOX-kostplan
  • 1 1/2 times zoneterapi incl. detox-rådgivning (detox-1)
  • Personlig liste over kosttilskud der styrker din afgiftning
  • 1 times opfølgende zoneterapi (detox-2)
  • 1 lavement pose til afgiftende lavement
  • 3 stk. Nalgene flasker til din juice/smoothie/suppe
  • 1 flaske Castor Oil (amerikansk olie) til afgiftende omslag

Husk at booke detox-2 til ugen efter du har booket detox-1

Jeg har haft besøg af Natscha fra magasinet Q, der testede zoneterapien’s afgiftende effekt – Natascha’s forløb var uden kostændringer. Læs artiklen her