Zoneterapi / Mand

Jeg tror ikke at mange mænd umiddelbart forestiller sig at zoneterapi er noget for dem. Jeg er ikke helt sikker på hvorfor, måske tænker de at det er en ‘kvinde-ting’? Men der er mange grunde til at du som mand burde overveje at gå til zoneterapi.

En af fordelene ved zoneterapi er at behandlingen reducerer stress og spændinger. De fleste af de mænd der kommer i klinikken idag, ser da også en stor fordel i at få behandling, udelukkende pga den stressreducerende effekt som zoneterapi har.

Når vi er fuldstændig afspændte ændrer kroppens kemi sig på en meget gavnlig måde. Alle stresshormoner, som har oversvømmet vores krop, begynder at blive nedbrudt og organer og kirtler, som har været påvirket i en negativ retning, begynder igen at arbejde normalt. Man kan sige at zoneterapien hjælper med at ‘nulstille’ kroppen.

Men der sker også meget andet under en behandling. Nogen gange har man brug for at snakke under en stor del af behandlingen, og alligevel kan man tydeligt mærke fordelene. For zoneterapi afslapper hele kroppen og kan med de rigtige teknikker fjerne alt fra smerter i lænden til hovedpine. Også problemer med søvnløshed, forhøjet blodtryk, lav sædkvalitet og forstørret prostata er noget af det som zoneterapien er kendt for at hjælpe mænd med.

Så ‘bottomline’ er: hvis du trænger til at blive forkælet og få slappet af, så er zoneterapi noget for dig. Hvis du gerne vil have det bedre og løse et fysisk problem, så er zoneterapi også noget for dig.