lav sædkvalitet

En kombination af zoneterapi og de rigtige næringsstoffer kan øge lav sædkvalitet markant.

Desværre ser vi en stigning af mænd, der har problemer med at gøre deres kvinde gravid. Man skønner at sædkvaliteten er årsagen hos 20 % af alle barnløse par.

De fleste mænd ved, at feber nedsætter deres sædkvalitet betydeligt, og at kønssygdomme som f.eks. klamydia kan være årsag til, at sædlederne er lukkede. Også for høje varmegrader (over 35,5 grader) omkring pungen er årsag til, at sædcellerne ødelægges, og derfor anbefaler man altid, at mænd der ønsker at få børn, undgår sauna og varme bade samt stramtsiddende undertøj og bukser.
Det de færreste dog er klar over, er at spændinger i underlivet, stress, toksiner, mangel på vigtige næringsstoffer og nyrernes energetiske styrke er meget vigtige faktorer, som spiller en væsentlig rolle i dannelsen af stærke og sunde sædceller.

Zoneterapi hjælper med at afgifte din krop. Mange toxiner i miljøet er sat i forbindelse med at sædkvaliteten daler, derfor er det meget vigtigt at få ryddet op i kroppen. Flowet af blod, lymfe og energi i dine organer øges med zoneterapien, og dine organer bliver derfor bedre til at afgifte. Behandlingen vil også forbedre energien i nyreområdet, som er tæt forbundet med evnen til at danne sunde levedygtige sædceller.
For at kunne afgifte toksiner og for at kunne danne sunde og raske sædceller, skal der være en vis mængde næringsstoffer i kroppen. Jeg hjælper dig med at finde de helt rigtige kosttilskud, som vil hjælpe med at bygge nye stærke celler.

Optimalt producerer en mand 100 millioner sædceller hver dag. I gennemsnit indeholder 1 enkelt ejakulation 60 millioner sædceller pr. ml. Mindre end 10 millioner udgør et fertilitetsproblem.

Når man får testet sin sædkvalitet og der er noget galt, så dobbelttjekker man og laver endnu en test kort tid efter. Hvis den også ser skidt ud, så venter man 3 måneder med at tage en ny. En sædcelle skal nemlig bruge 2 – 73 dage på at modnes. Du skal altså regne med, at der kan gå op til 3 måneder, før resultatet af behandlingerne kan ses i en sædprøve. Men mange når slet ikke dertil. Inden da er konen eller kæresten nemlig ofte blevet gravid :)