Kundalini og hjertets længsel

Tidligere på ugen healede jeg et ungt menneske, hvor kundalini-energien var kørt gevaldigt af sporet.

Det var mildest talt intenst, og det fik mig til at reflektere over hvor uendelig vigtigt det er, at alle os der arbejder med så stærke kræfter forstår og respekterer den ild der bor i vores rygsøjle.

Kundalini er en dyb og naturlig ting i alle mennesker

Gennem vores æteriske, energimæssige rygsøjle samles vores legemer i en central kanal - vores sjæls kanal.

I den kanal strømmer der konstant en kraft og en ild op gennem ryggen. Det er vores egen ild, vores egen kraft der strømmer op igennem os.

Det er ren Gudskraft der strømmer helt naturligt i alle mennesker. Det er kundalini.

Kundalinien kan aktiveres fra at være en lillebitte bæk, til at være en å, en flod eller til at være en brusende kraft der strømmer op igennem os.

Den sikre åbning

Det der bare er så vigtigt at forstå, er at kundalinien ikke er noget man åbner og SÅ erkender man det guddommelige.

Tværtimod er det erkendelsen af den guddommelige kraft, der gør at ryggen åbner sig helt af sig selv. Sikkert og kontrolleret.

Jo dybere du erkender, jo mere kraft kommer der igennem dig. Jo, mere åbner den kraft dig, udvider dig, ekspandere dig.

Så jo mere du siger ja til den erkendelse, jo mere du hengiver dig ind i den sandhed, jo mere vil denne her kraft strømme gennem din ryg.

Alle mennesker har en iboende længsel efter at erkende Gud

En længsel efter kærligheden, en længsel efter forening, et ønske om at være en del af det store liv, at være et med lyset, kraften og kærligheden.

Menneskets største smerte er faktisk oplevelsen af at være adskilt fra den kraft i sig selv. Derfor søger vi. Ud i alle retninger. For hvor går man hen og finder det man længes så dybt efter? Mange søger i relationer og i parforholdet, på selvudviklingskurser eller i diverse spirituelle miljøer

Vi søger det, der kan afvikle det gamle, tørre og udtjente. Vi søger det friske, livfulde der bryder os åbne og sætter os fri. Frisætter os ind i livet, frisætter os til dansen, farverne og den ultimative følelse af frihed.

Det er ikke en ny trend eller en fix idé, tværtimod så er der et dybt kald i virkelig, mange mennesker i denne tid. Alle leder efter vejen hjem og søgningen går livligt gennem kakaoceremonier, tantrabehandlinger, ayuascharejser, kundaliniyoga og meget mere. Alle fine og kraftfulde redskaber ind i sjælens frisættelse.

Kærlighedskraften - en invitation ind i enhed

Dog er det så uendelig vigtigt, når der arbejdes med potente redskaber ind i rygsøjlens og chakraernes åbninger, at healeren, underviseren, shamanen, yogien selv er dybt, dybt hengivet ind i altings lys og at al deling sker fra det sted.

For det er sikringen. Det er Gudskraften selv, der sikre at bevægelserne og åbningerne ikke kører skævt. For det sker desværre, at når den levende kærligheds kraft ikke er vågent tilstede i undervisningen og hvis åbninger presses igennem, at menneskets psyke tager skade. At energierne kører skævt og åbner ind i lag og dybder som man slet ikke er klar til, og så risikerer man i stedet for livets klarhed, at lande i dyb forvirring - i en psykose.

Desværre sker det, selv i spirituelle kredse, at man har adskilt sig selv fra kilden og har et større fokus på teknikker og ritualer, end på selve essensen - erkendelsen.

Ønsket og invitationen er modsat - at vi får en dyb erfaring af, at vi både er det guddommelige lys og at lyset samtidig ønsker en meget direkte og personlig relation med os hver især. Denne helt personlige relation kommer gennem en kærlig hengivelse, som modsvares af en kærlig hengivelse. En kærlig direkte relation med det guddommelige lys, det overgår alt. Herfra følger al kraft, al indsigt. Det er helt ret og helt ufarligt. Det er det smukkeste og mest naturlige.

Jo, mere udfyldte vi er af den rene kærlighedskraft, jo stærkere er vi.

Med ønsket om sandhed, tilgivelse og frisat liv, for alle væsner på alle planer

Isabell

Forrige
Forrige

Brahma Muhurta

Næste
Næste

Den sårede helbreder