Det Velsignede Rum

Et rum for velsignelse, bevidsthedsdeling & healing


Der er én levende kraft, et lys som alle væsner længes efter at vågne ind i. En længsel efter at opdage, at lyset eksisterer og at vi i det har evig eksistens. Det er livet selv.

I lyset finder du muligheden for at livet kan få fuld adgang til dig og at du kan få fuld adgang til livet og alle indre dybder af dig selv.

Når vi sidder sammen, peges der direkte ind i det lys og den kraft, så hjertet kan åbne og healing kan strømme. En dyb invitation til hengivelse og overgivelse, så lyset kan få direkte adgang og helbrede alle dele af dig.

 

TID: Tirsdage kl. 18.00 – 21.00

DATOER: 

tirsdag den 27. september 2022.

tirsdag den 11. + 25.  oktober 2022

tirsdag den 8. + 22. november 2022

tirsdag den 6. december

OG fredag den 16. december 2022.  (jule-arrangement)

STED: Yojo centeret i Teglgårdsstræde 8b, 3. sal, Kbh. K.

PRIS:  kr. 200,- betaling på mobilepay 53926 –
Du er tilmeldt, når jeg har modtaget din betaling.
Senest samme dag inden kl. 12.00. Tusind tak.

Det Velsignede Rum på Facebook

Vores fælles Facebookgruppe, hvor du kan følge med i diverse updates og eventuelle ændringer. Det er også her du kan sælge din billet, hvis du skulle blive forhindret  Bliv medlem her

Delingerne er en mulighed for at give slip i det ydre og synke dybt ind i dig selv. Synke ind og opleve at du er i et med alting. At du er alt, uden at være noget. Der hvor du hviler i ingenting. Der hvor du blot lader dig drukne i bevidstheden og alligevel er fuldt tilstede. Det er at hvile i hjertet. En helt naturlig og fredfyldt tilstand af væren.

Essensdelingen foregår både i stilhed og til musik og den kan være guidet. Nogen gange vil vi lave simple åndedrætsøvelser for at åbne i kroppen og hjælpe energien med at flyde mere frit.

Der er måtter, puder og tæpper i rummet, men du er velkommen til at medbringe din egen meditationspude, hvis du ønsker det.

Jeg glæder mig til at se dig!

Kærligst
Isabell