Husrensning

Gør dit hjem, til dit tempel

At rense energien i menneskers hjem er en gammel og ædel kunstart, som ikke blot handler om at fjerne forstyrrende energier, men som primært handler om at skabe smukke og rene energetiske rammer for dig og din familie.

Hvorfor lave en husrensning?

Grunden til at mange får foretaget en husrensning, er ofte fordi der er uforklarlige bevægelser i hjemmet.

Det kan være elektronisk legetøj der spiller af sig selv, lys der tænder eller går ud, døre der går op eller i af sig selv.

Det kan også være en oplevelse af at du ikke føler dig tryg i dit eget hjem. En følelse af at der er nogen der overvåger dig eller blot følelsen af at der er ‘noget’.

Børn er ekstra sensitive

Børn opfatter gerne disse urolige energier nemmere end voksne. De står mere åbne i deres energilegemer og vil ofte reagere kraftigere end voksne. Derfor er det klogt at lytte til børn, der siger at de ser og oplever ting i hjemmet og især hvis de er bange for at sove eller opholde sig i bestemte dele af boligen.

Hvordan foregår det?

En husrensning er ganske udramatisk, men dog en meget kraftfuld bevægelse af dit hjems energi, som du tydeligt vil kunne mærke efterfølgende.

Helt konkret foregår en husrensning sådan, at jeg går rundt i huset sammen med dig og evt. andre der bor i huset. Jeg mærker hvor der er aktivitet og arbejder med det undervejs. Jeg fortæller dig hvad jeg oplever, så du er med i alt hvad der sker.

Det er almindeligt, at jeg under en husrensning, får kontakt til flere afdøde. Altså sjæle der ikke har fundet vej ind i lyset, og som stadig bevæger sig rundt i og omkring hjemmet og forstyrrer dets beboere.

De sjæle der kommer til mig under en rensning, har stor længsel mod lyset og efter at blive forløst og komme videre og det kan være meget smukt, at være vidne til disse overgange.

Det er også muligt at afdøde som du har været tæt knyttet til, kommer for at give dig en besked. Det kan være hvis noget var uafklaret mellem jer eller hvis den afdøde blot har lyst til at vise dig sin kærlighed.

Dit hjem skal være et frirum

Det er ikke meningen at tunge og urolige energier skal have plads i de rum, hvor du skal finde ro, tryghed og lade op. Et hjem skal netop være et frirum, et helle, hvor du kan slappe af og mærke at væggene holder dig og støtter dig og din familie.

Når lyset flytter ind

Når de forstyrrende energier er blevet fjernet, vil dit hjem igen føles roligt og neutralt. Det er første step i en husrensning.

Men det er mit ønske at gå skridtet videre, og hjælpe dig med at skabe et smukt og strålende hjem. Derfor indvier jeg samtidig dit hjem i lyset. Det vil sige, at jeg arbejder videre med energien, så dit hjem kommer til stå helt rent og strålende.

En indvielse er en meget smuk bevægelse, som både efterlader dit hjem mere let og levende, men også roligt, kærligt og rummeligt – som et helligt tempel.

Book

Du kan booke mig til en husrensning/indvielse ved at ringe eller sende mig en mail.

Prisen starter ved kr. 2500,-  for en almindelig lejlighed i Købehavnsområdet.

Jeg renser også erhvervslokaler, gårde og andre større steder. Pris efter aftale.

 

Foto: Tara Devi Matae