Hvad er en sjælssamtale?

En sjælssamtale er en smuk og dyb mulighed for dig, der ønsker at leve din sjæls fulde potentiale. Det er en mulighed for at lære dig selv bedre at kende og for at se de kvaliteter du oprindelig er her for at udfolde. Det er ikke terapi, men en seening af dig. En slags clairvoyance, der samtidig virker dybt healende på krop, sind og sjæl. Det er at blive mødt i dit dybeste selv, og gennem direkte udveksling af bevidsthed, at blive mindet om din egentlige natur.

Sygdom er mangel på sjælens frie liv

At tillade sig selv at blive set som sjæl, kan være noget af det mest forløsende og healende vi kan gøre for os selv. For det er netop, når vi som mennesker ikke udlever vores fulde potentiale, at vi brænder ud, går ned med stress, føler os deprimerede, utilfredse og ulykkelige i livet. Helt enkelt kan man sige, at al fysisk og psykisk sygdom og smerte er mangel på sjælens frie liv. Det er altså, når vi undlader at gøre det som vi dybest set er allermest passionerede omkring, at vi får det skidt.

Jeg åbner for tider til sjælssamtaler

Sjælssamtalen er de sidste år opstået spontant i mine behandlinger. Og nogen gange har den fyldt så meget – presset sig så meget på – at der knap nok har været tid til zoneterapien. Og det sker mere og mere. Derfor har jeg nu åbnet for både 1 og 2 timers sessioner hvor det sjælelige og spirituelle kan få mere plads. Dog er den tid du booker med mig altid meget fri i sit indhold, så du kan også vælge blot at lade dig flyde med – det taler vi bare om.

Ha´ det smukt!

Kærligst
Isabell

 

Isabell Maria Axil

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.