Isabell Maria Axil

Isabell Maria Axil

 

En erfaren zoneterapeut og healer

Allerede som barn interesserede jeg mig meget for naturlig helbredelse. Det var dog først som voksen jeg rigtig forstod, at det er mit livsformål at hjælpe mennesker til sundhed og helbredelse.

Som helt ung blev jeg alvorligt syg. Lægerne kunne ikke hjælpe, så jeg endte med at helbrede mig selv med kost og urter, og derfra tog det hele rigtig fart. Jeg uddannede mig til zoneterapeut, studerede kinesisk urtemedicin og åbnede i 1998 min første klinik i Kronprinsessegade i København.

I 2013 vågner jeg spirituelt og en kraftfuld, medfødt healingsevne åbner sig i mig. Den åbning gør at mine behandlinger i dag er meget intuitive. Jeg arbejder meget lidt med teknikker, men lader kraften guide mig i alt hvad jeg laver.

Mine behandlinger er altså en kombination af zoneterapi, energiarbejde og rådgivning omkring, livsstil, kost, urter, kosttilskud mm. Og da jeg konstant tilegner mig ny viden og udvikler mig både åndeligt og som menneske, ja så ændres og tilpasses mine behandlinger naturligvis derefter. Blandt andet derfor kan behandlingerne opleves som værende ret forskellige fra gang til gang. Jeg tillader det hele at stå meget åbent, så du får lige præcis det som du har brug for, når du kommer i klinikken.

Du kan læse meget mere om mine behandlinger lige her

Registreret Alternativ Behandler

RAB er en beskyttet titel, der kun må bruges af behandlere der lever op til lovgivningens krav om bl.a. uddannelse, etik og god klinisk praksis. RAB er et resultat af et samarbejde mellem Sundhedsstyrelsen og Sundhedsministeriet.

Medlem af MNT NR International

Den internationale forening: Manual Neuro Therapy Nerve Reflexology International

Medlem af FDZ

Forenede Danske Zoneterapeuter

 

Zoneterapeut
Uddannet hos zoneterapeutskolen Gl. Kongevej, København

Kostrådgiver
Uddannet hos Tue Gertsen, Dr. Nicholas Gonzalez m.fl.

Traditionel Kinesisk urtemedicin
Uddannet hos Kinesisk Læge Michael Pontoppidan Lund og Akupunktør Tommy Iversen

Moderne kinesisk urtemedicin
Kurser hos Harriet Beinfield og Efrem Korngold USA

Ortobionomi
1. og 2. del uddannet af Læge Klaus Weber, Tyskland

Ayurvedisk zoneterapi
Uddannet af zoneterapeut og sygeplejerske Sharon Stathis, Australien

Nerverefleksologi
Uddannet af Touchpoint og Nico Pauly (Belgien)

Udvikling af personligt og spirituelt potentiale
Mesterlærestuderende ved Mester Tempeldal


Axil Zoneterapi’s historie

1998 – 2001 Klinik i Kronprinsessegade 24
2001 – 2002 Klinikken flytter til Esplanaden 5
2002 – Bliver en del af klinikfællesskabet Avalon der senere skifter navn til Lighthouse.
2002 – 2004 Avalon, Gammel Torv 4
2005 – 2011 Avalon, Linnésgade 14
2011 – 2018 Lighthouse, Rømersgade 3
2018 – i dag, Lille Kirkestræde 3