Immunforsvar

Symptomer

Et dårligt fungerende immunforsvar kan være årsag til mange forskellige symptomer. De mest kendte er nok gentagne forkølelser eller betændelsestilstande som f. ex. bihulebetændelse, men også allergiske reaktioner som høfeber og gigt sættes i forbindelse med immunforsvaret.

Det er almindelig kendt at et stærkt immunforsvar er nødvendigt for at holde sygdom væk, derfor bør man altid være opmærksom, når ens krop begynder at skrante. På lang sigt kan et dårligt fungerende immunsystem være årsag til mange forskellige symptombilleder.

Zoneterapi og immunforsvaret

Zoneterapi og healing kan bryde de blokeringer der hindrer energien i at flyde frit i kroppen og som kan være en direkte årsag til at immunsystemet ikke fungerer optimalt.

Jeg arbejder med at bevæge alt hvad der er blokeret og stagneret og bevæge og aktivere kirtler og organer, så de igen vækkes til at fungere optimalt. Det kan handle om dårlig fordøjelse, problemer med vejrtrækningen, en blokeret lever, eller f.eks. en milt der er træt. Mange ting – som kan bevæges og hjælpes på vej.

Årsager

Andre faktorer der kan være medvirkende til at vores immunsystem svækkes, kan være et manglende fokus på kosten og mangel på de rigtige næringsstoffer. En stresset livsstil stiller også store krav til kroppen og dermed skabe nogle grundlæggende ubalancer.

Man kan sagtens synes at man gør det rigtig godt, og alligevel blive ramt af den ene infektion eller inflammatoriske tilstand efter den anden. Jeg hjælper dig med at finde årsagen og løse problemet.

Hvad kan du selv gøre? 

Nu hvor vi er midt i en pandemi, er det en stor fordel at fokusere på styrkelsen af immunforsvaret. På bloggen har jeg lavet et indlæg om hvad jeg anbefaler at supplerer med, når kroppen har brug for et xtra boost.

Læs: Sådan booster jeg mit immunforsvar