Stress og udbrændthed

Stress og udbrændthed

Langt de fleste har nok prøvet at føle sig så pressede, at de har mærket kroppen sige fra.

Jeg ser i hvertfald dagligt mennesker, der i større eller mindre grad føler sig fanget i situationer, i livet, der gør at både krop og psyke udviser tegn på stress.

Det kan være alt fra tankemylder og søvnproblemer til angst og depression. Ja, faktisk peger et uendeligt antal symptomer tilbage til en tid, hvor vi var meget stressede.

Stress og udbrændthed er desværre stadig svært for mange. Både at tale om og at acceptere. Langt de fleste føler at at de burde kunne klare det hele og kommer derfor til at presse sig selv alt, alt for hårdt. En klassiker for de fleste.

 

Den almindelige travlhed, der bliver til stress og som kan ende med udbrændthed

Man kan sagtens have perioder hvor alt går lidt stærkt og der virkelig er smæk på – og det er fint. Men der må og skal være tid til at krop, sind og følelser kan nå at restituere, ellers vil problemerne opstå før eller siden.

Når vi fortsætter med at have alt for travlt eller ikke får løst de problemer/traumer der piner os, så vil kroppen på et tidspunkt reagere på det overload, der sker af både nervesystem og hormonsystem og så er det nærmest som en lavine der bare ruller og ruller, og alle mulige symptomer kan vise sig.

Udbrændthed handler altid om at vi har været utrolig dårlige, til at lytte til kroppens signaler og har overhørt dem igen og igen, gennem meget lang tid. Det er at når dertil, hvor vi faktisk ikke længere kan hænge sammen.

 

Sådan behandler jeg dig – fysisk, psykisk, åndeligt

Måske er du sygemeldt – eller har været det og er startet igen på nedsat tid. Måske har du gået til psykolog og fået indsigt i nogle mønstre – og det er godt. Men som jeg ser det, kan de skader der er sket på kroppen, ikke kun heales ved ro og samtale. De ligger så meget dybere.

Derfor vil du på briksen, opleve at der sættes en dyb healing i gang af hele dig. Både krop, sind og følelser får plads og mødet med hele dit væsen, vil sætte en healing i gang der spreder sig som ringe i vandet, ud i hele dit system.

Jeg arbejder både specifikt med zoner under fødderne, der står i direkte forbindelse til dine trætte organer, til spændinger i muskler og til et hormonsystem der er ude af balance. Men jeg har også en dybere kommunikation med din sjæl og hele dit energisystem, som er ud over det vi forstår med vores sind. Det skal blot opleves og mærkes.

Jeg anbefaler også altid at supplere behandlingerne med diverse urter og kosttilskud, da en krop der er stresset og/eller udbrændt altid vil være i massiv mangel på forskellige nutrienter.

 

Jeg har været der selv

Tilbage i 2015 blev jeg selv alvorligt ramt af stress. Du kan lytte til interviewet med Linda Clod Præstholm lige her: