Om Nahma Shivaya

Om Namah Shivaya

Om Namah Shivaya er et mantra jeg har gentaget så mange gange i det indre, at det i dag føles som en del af mig.
Det er ord der lever gennem min rygsøjle, gennem alle mine celler, gennem hele mit væsen.
Det er ord der bare flyder i det indre, når jeg sidder med min malakæde og lader de små trækugler glide gennem mine fingre.
Det er ord der bare strømmer, når jeg arbejder, laver mad eller går på gaden.
Jeg har druknet mig selv i det mantra og oplevet dybden af det igen og igen. Så dybt, at vi er smeltet sammen og blevet til et.
Om Namah Shivaya er hverken indisk eller hinduistisk. Det er i virkligheden en vibration, en lyd, der er indført til jorden, langt før enhver tradition og ethvert system. Det er udtrykt på sanskrit, der er et energisprog, der udspringer af guddommeligt lys. Det kommer ud af den ild, den vibration der lever gennem alt og tilhører alle.

Om Namah Shivaya betyder: “Jeg åbner mig for lysets vilje”

I de ord befries jeg.
Jeg renser mig selv i den lyd, i den kilde og åbner mig for livets højeste vilje i mig. Jeg åbner mig for den bevidsthed, den kraft, den universelle ild der kalder alle til eventyret om frigørelse.
For mig er Shiva ikke et væsen, en historie eller en kultur. For mig er shiva ren viljeskraft der strømmer gennem hele eksistensen. Før alle former og traditioner. Før alting.
Det er denne guddommelige vilje og kraft jeg siger ja til at være i samklang med.
Det er min egen lyd, mit mantra, min egen vibration, det er der hvor jeg er i samklang med livets dybeste vilje, som også er min egen dybeste vilje.
Det er mit ja til at være frigjort og leve ud fra den frigørelse, som den jeg er.
Men vigtigst af alt er, at mantraet er her som en åben dør. Det er en mulighed for ALLE at opdage, at det guddommelige ikke har brug for at blive tilbedt, men for at blive erkendt i det indre.
Om Namah Shivaya
Isabell ❤️

Isabell Maria Axil

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.