Tab dig med homøopati

Den Sidste Slankekur er en moderne udgave af den berømte hCG-kur som jeg udviklede i 2014

Du kan få rådgivning omkring kuren, ved at booke tid i klinikken.

I 1950’erne opdagede den engelskfødte læge Dr. Simeons, at kroppens evne til at lagre fedt og give slip på det igen, sidder i den del af hjernen, der hedder hypothalamus. Baseret på sine opdagelser udviklede Simeons en kur, der hurtigt og nemt hjalp overvægtige mennesker med at smide fedtet.

Den Sidste Slankekur er inspireret af Dr. Simeons metode, men er på ingen måde den samme. I 1950’erne havde man ikke nær den samme viden om kroppen, som vi har i dag, og derfor er Den Sidste Slankekur en langt mere moderne og langt sundere slankekur end Simeons originale version.

Dr. Simeons arbejde

Dr. Simeons opdagede, at din hypothalamus styrer, hvorvidt du lagrer fedt på kroppen eller ej. Hvis din fedtlagring og fedtforbrænding fungerer, som den skal, vil du, hver gang du spiser lidt mere, end din krop har brug for, lagre fedtet i lever og muskler, og du vil nemt kunne forbrænde det igen, næste gang kroppen kommer i kalorieunderskud.
Men hvis din hypothalamus af forskellige årsager er kommet i ubalance, så vil den fortælle kroppen, at alle overskudskalorier skal lagres som fedt på kroppen.

Har du sat for meget fedt ind på fedtkontoen?

Dr. Simeons yndede at sammenligne hans fedtteori med at have forskellige bankkonti. 

Forstil dig, at din arbejdsgiver sætter penge ind på din lønkonto, som du har et hævekort til. Så længe der er penge på kontoen, kan du bruge løs. Men hvis du nu har en rigtig god løn, og du ikke når at bruge alle pengene hver måned, vil din bankrådgiver måske foreslå dig at sætte pengene ind på en anden type konto – en eller anden form for investeringskonto – altså en konto, du ikke har hævekort til.

Det samme sker med fedtet på din krop. Hvis du i en længere periode har sat lidt rigeligt ind på fedtkontoen, så bliver fedtet ‘investereret’ og gemt væk til dårlige tider. På den måde er det ikke tilgængeligt, når du kommer i kalorieunderskud. I stedet forbrænder kroppen de lagre, som den nemt har adgang til, i leveren og musklerne (lønkontoen) og kun en smule af det fedt, der sidder på mave, hofter og lår.

Der sker det, at når din hypothalamus først har oprettet en ‘investeringskonto’, så sendes der et signal ud til cellerne om, at alle overskydende kalorier skal tages ud af cirkulation og sættes ind på ‘investeringskontoen’.

hCG er nøglen, der låser op for fedtdepoterne

hCG er nøglen, der kan låse op for de låste fedtdepoter – eller guldkortet til investeringskontoen, om du vil.

hCG er en forkortelse af “human chorionic gonadotrophin”, et proteinbaseret hormon, ofte kaldet graviditetshormonet. Det bliver produceret i kvindekroppen, syv-otte dage efter en befrugtning har fundet sted. hCG er det hormon, vi måler på, når vi tager en graviditetstest. Dvs. når du tisser på en af de der graviditetssticks, så reagerer sticken på, om du har hCG i urinen eller ej.
Og hvordan virker det så? Homøopatisk hCG har den helt unikke effekt på kroppens fedtceller, at det i bogstavligste forstand låser dine genstridige fedtdepoter op og gør dem tilgængelige i kroppens forbrændingsprocesser. Så det fedt der sidder på mave, lår og baller, som du måske har kæmpet med at få has på i årevis, nu endelig forsvinder, fordi hCG sender de helt rigtige beskeder til din hjerne om, at nu skal det fedt forbrændes.

hCG-kur var kun for de rige og berømte

At Dr. Simeons havde opdaget at hCG, i kombination med diæt, var en hurtig og effektiv kur mod overvægt, rygtedes hurtigt. Men dengang i 50’erne og 60’erne var kuren kun forbeholdt kendte og prominente patienter. Dengang blev man indlagt på Simeons klinik i de fire uger, kuren stod på. Her fik man dagligt en sprøjte med ægte humant hCG, og maden blev serveret. Det var selvfølgelig en bekostelig affære, men populær blandt skuespillere og modeller, hvorfor den også er blevet kaldt for Hollywood-kuren.

Homøopatisk hCG

I dag ved vi, at kuren er nøjagtig lige så effektiv, hvis du indtager hCG i homøopatisk form, og kuren kan du passe hjemme, da den er forholdsvis nem at følge. Homøopatisk hCG adskiller sig væsentligt fra ægte humant HCG, idet det ikke tilfører din krop et hormon, men blot den information, som hCG indeholder. Homøopati sender en energetisk besked til dine celler. Homøopatisk hCG kommunikerer intelligens og balance til din hypothalamus, der formentlig er blevet forvirret eller forstyrret af f.eks. fødsler, stress eller overgangsalder. Homøopatisk hCG er altså 100 % naturligt og sikkert. Homøopatisk hCG kan også:

  • hjælpe med at regulere forbrændingen
  • give større følelsesmæssig stabilitet
  • forbedre søvnen
  • øge den mentale klarhed
  • øge din energi
  • lindre smerter og ømhed

Kuren varer kun i 29 dage

For at kuren skal kunne afbalancere din hypothalamus, er du nødt til at følge kuren i minimum 29 dage. Mindre kan ikke gøre det. Men hvis du har brug for at tabe mange kilo, kan du enten fortsætte, til du har tabt alt det overskydende fedt, eller du kan vælge at dele kuren op i flere runder af 29 dage. De 29 dage er delt op i tre faser;  tre indledende dage, 23 dage på selve kuren, og tre dage, hvor du runder af.

Isabell Maria Axil

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.