Tyve år – Nye tider – Ny adresse

Tyve år i København

I år er det 20 år siden jeg startede Axil Zoneterapi, i et lille charmerende kælderlokale i Kronprinsessegade, med toilet i gården. Man skulle dukke hovedet, for at komme ind ad hoveddøren og fugten drev ned af væggene, men det var det fineste, lille sted lige ved Kongens have. 

Gammel Torv

Senere rykkede jeg ind i klinikfællesskabet Avalon på Gammel Torv. Det var noget af en opgradering. Virkelig pæne lokaler og jeg havde den flotteste udsigt ud over Københavns tage. Men larmen fra Strøget, blev for meget. Det var dengang Sanger Søren stod og brølede Kvindemin nede på torvet og når han gik, så kom der enten et peruviansk orkester eller en fyr på bongotrommer og afløste ham.

Israels Plads

Efter 4 år rykkede vi videre, til det mere stille Linnésgade ved Israels Plads. Men at tro, at man kan være i hjertet af København, tæt på Nørreport, gode parkeringsmuligheder og samtidig have fred og ro, viste sig at være utopi. Faktisk var vi rykket direkte ind i orkanens øje, hvor de næste år stod på både metrobyggeri, byggeriet af Torvehallerne og renoveringen af Israels Plads.

Efter 7 år var det atter opbrudstid og halvdelen af fællesskabet rykkede, til store lyse lokaler i Rømersgade, lige ovre på den anden side af pladsen. Det som du måske kender som Lighthouse i dag. Det var lidt en drøm der gik i opfyldelse for mig. At få lov at arbejde i store, lyse rum, med masser af luft og højt til loftet. Jo, jeg har virkelig nydt de herskabelige rammer og lyden af de glade skolebørn på Israels Plads.

Nikolaj Plads

Men nu hvor der sjovt nok igen er gået 7 år, så må jeg sande, at når der sker store forandringer på de indre planer, ja, så er det nødvendigt at de ydre rammer også følger med. Derfor har jeg kaldt på et lille fredfyldt og charmerende sted i byen og er nu på forunderlig vis blevet inviteret indenfor i Lille Helsehus i Lille Kirkestræde.

Det er det hyggeligste, bette baggårdshus, helt gemt væk fra byens støj og larm, og for at det ikke skal være løgn – ja, så er der toilet i gården. Det er ringen der sluttes og samtidig en helt ny begyndelse, som jeg bare glæder mig så meget til.

Det store ryk kommer til at ske mellem jul og nytår, så årsskiftet bliver skillelinjen mellem de gamle og de nye rammer og vil samtidig være en port ind i en tid med nye udfoldelser, nye muligheder og en endnu dybere deling af den energi der arbejder gennem mig.

Jeg glæder mig så meget til at se dig og byde dig velkommen i Lille Kirkestræde onsdag d. 2. januar 2019.

Kærligst
Isabell

Axil Zoneterapi & Healing

Isabell Maria Axil

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.