Forstoppelse

Zoneterapi kan afhjælpe forstoppelse hos børn ret hurtigt. At have forstoppelse går voldsomt ud og vores velbefindende, og især børn især synes det er ubehageligt, fordi de har svært ved at forstå, hvad der sker i kroppen.

Gudskelov er børn generelt meget modtagelige overfor zoneterapi, og jeg har gode erfaringer med alle former for fordøjelsesproblemer. Nogle børn skal bare have én enkelt behandling, så er de på plads. Men 2 – 5 behandlinger er normalt for de fleste.

Hvad kan årsagen til forstoppelse være?

Hos spædbørn kommer forstoppelsen typisk i forbindelse med at barnet får modermælkserstatning. Eller forstoppelsen opstår i den periode hvor der sker et skift fra flydende til mere fast føde.

Faktisk skal der ikke ret meget ekstra stress til, fra f.eks. den forkerte kost eller stressende forhold i barnets omgivelser, før barnets fordøjelsessystem reagerer negativt. Vi genkender det hos spædbørn, hvor barnet kan vise tegn på mavesmerter hvis der er for meget uro omkring barnet. Men også de større børns fordøjelse kan være påvirket af uro i omgivelserne.

Når jeg behandler børn, lægger jeg altid stor vægt på ro i behandlingen. Derfor vil du som forælder sikkert bemærke at dit barn ikke kun får det bedre i maven, men også sover dybere og længere, og generelt bliver mere roligt.