Sarte babymaver

Sarte babymaver

Zoneterapi hjælper med at aktivere og optimere din babys tarmsystem, så smerter og uro hurtigt slipper. Den blide behandling virker lindrende, beroligende og afslappende på din baby. Ofte er 2 – 3 behandlinger nok til at din baby igen er glad og rolig.

Det behøver ikke at være kolik

Indenfor de første uger efter fødslen, er det almindeligt at babyer har udfordringer med at fordøje al den mad, der pludselig kommer væltende og derfor kan de godt blive ret urolig og skrige en del.  Du er måske i tvivl om det er kolik eller ‘bare’ ondt i maven. Uanset er det en god idé at få hjælp og ikke vente på at det går over. Måske har du hørt at du først bør søge hjælp, hvis din baby skriger et specielt antal timer i døgnet. Men gudskelov lytter flere og flere forældre til deres mavefornemmelse og opsøger hjælp hurtigere end nogensinde før. Din baby har ondt, og da det er temmelig nemt at afhjælpe med zoneterapien, er der ingen grund til at udsætte din baby for mere smerte. 

Mavesmerterne kan også opstå senere

Uroen og maveproblemerne opstår ofte indenfor få uger efter fødslen, men kan også opstå senere, f.eks. når man skifter fra amning til flaske eller fra flydende til fast føde. Nogle babyer får forstoppelse i forbindelse med disse skift. Det går hårdt ud over din babys velbefindende og bør derfor behandles hurtigt. Sundheden i din babys fordøjelsessystem er nemlig yderst vigtig, da det er herfra næringen skal optages, for at komme videre ud i alle babys celler.

Tarmbakterier

Hvis din baby er født for tidligt, født ved kejsersnit eller ikke er blevet ammet, er det meget vigtigt at give et tilskud af de gode tarmbakterier (probiotika), da din baby mangler dem. Denne mangeltilstand kan være årsag til mange problemer. Lige nu går det ud over fordøjelsen, men senere i livet kan det påvirke dit barns immunforsvar negativt, så barnet udvikler allergi eller ofte bliver sygt.  Se evt. et interview med mig her