Jharra Healing

Healing af krop, sind og sjæl med fjer og mantrasang

Jharra er en oldgammel healingsteknik, hvor healeren synger et helligt mantra, og blidt stryger en påfuglefjer ned over din krop.

Man mener at Jharra var den mest fremtrædende form for helbredelse, der blev praktiseret i oldtidens vediske tider. Længe før urter og medicin kom til.

Jeg er initieret i denne smukke, gamle healingsteknik af Mester Tempeldal.

Jharra healing - en gave for livet

Jharra healing er en meget smuk, dyb og hellig healingsteknik.

Jharra renser kroppens legemer og lader helbredelse strømme ud gennem krop, følelser og tanker, så dybt som man nu er klar til det.

Jharra er ikke healing af en specifik sygdom, men mere en grundhelbredelse. En bevægelse der sættes igang og som så vokser og vokser.

Det er forbindelsen og dialogen med det Guddommelige lys, der gør det muligt at åbne dybt ind i et menneske og løsne gammel karma.

Med vished heri vil healing strømme meget dybt.

Hvorfor en påfuglefjer?

Påfuglefjeren er symbol på Gudsbevidstheden.

Selve fuglen er symbol på lysets fulde tilstedeværelse, og ligesom Fugl Phoenix er det en fugl der ligeledes symboliserer udødelighed og fornyelse og er dermed også et symbol på opstandelse.

Påfuglefjeren er med dens smukke farver og øjet i midten et symbol på Guds øje og viser os at den der har øjet åbent, ser Gud i alt. At lyset altid er omkring os.

Jharra healing hjælper med at åbne vores øjne - alle 7 øjne - alle 7 chakraer.

Forrige
Forrige

Styrk dit immunforsvar

Næste
Næste

Guru Purnima