Velsignelseskraften

I en tid hvor alting åbner, hvor altings lys lader sig selv blive synligt og tilgængeligt for alle, så sker det samtidig med en kraft og et kald som vi ikke har set i tusindvis af år.

Det er en tid, hvor Mahaprahuji, Gud i alt, både helt direkte, men også universelt set stiller en dyb velsignelsesdør åben.

Det sker i stor kærlighed og med et dybt ønske om at forbinde alle mennesker med det Guddommelige lys, den Guddommelige ild som er i alle og som er for alle.

Det primære i den universelle velsignelsen er en invitation til at leve i et med eksistensen. En invitation til at erfare, at Gud er alt som er.

Det er en invitation til at være fuldstændig intens vågen i drømmen, at være helt skør, helt ekstatisk, fuldstændig livfuld. Som en stor moder der flyder over med sig selv og deler sig selv med alle. Det er ren overflod.

Du er den velsignede kraft

Allerdybest inde, der er du det velsignede ocean af bevidsthed. Du er den velsignede kraft, du er allerede det velsignede liv.

Men da verden i dag er i kæmpe bevægelse og indeholder en enorm mængde af forvirring, stress og uendelige perspektiver og ideer, så kan det være utrolig svært, ikke at lade sig blive trukket ud. Det er faktisk virkelig svært, at holde sin egen ild i fuld overensstemmelse med den inderste ild.

For rigtig mange betyder det desværre, at de helt har glemt duften, smagen og fornemmelsen af den oprindelige ild. Helt har glemt, hvad det vil sige at opleve enhed med livet og enhed med sig selv.

At erindre igen

Fra det sted, kan det være en stor hjælp at sidde med nogen, som selv gennem en dyb rejse, er kommet i kontakt med den ild i sig selv, og som så kan smitte dig med den ild og dermed hjælpe dig, til atter at erindre det ultimative i dig selv.

Det vil sige at når vi helt konkret sidder sammen og deler velsignelsen direkte, så er det for at påminde, for helt personligt at sætte dig i forbindelse med den velsignede kraft, du er inderst inde.

Det er det Guddommelige der helt konkret rækker ud til dig, fra det indre af sig selv og skaber en bro, en oversætter, en åbning ind i dig, for at det inderste, som du kalder på, kan nå dig. Det er at skabe en port mellem dig og dit eget inderste ultimative.

En kærlighedserklæring til dig

Når du stiller dig åben for den deling, så vil velsignelsen strømme, og så sker det automatisk, at energien åbner sig op gennem ryggen, at sjælen gøres bevidst om sig selv og hjælpes op i hjertet og helt op.

Det er en dyb kærlighedserklæring, en flod, en kontakt, en åbning ind i at erindre, at du er i samklang med ubetinget, uforbeholden kærlighed.

Det Guddommelige rækker altså meget bevidst ind i verden og tilbyder en meget ubetinget åben dør, som flere og flere vil opdage og flere og flere vil blive kaldet til. Og igen hvis den dør responderes på, så det går begge veje, når der både kaldes og bliver kaldt, når der er et ja begge veje, så eksploderer det, og så ændrer det hele eksistensen.

Det Velsignede Rum

Det Velsignede Rum er en åben mulighed for at sidde sammen og modtage velsignelsen helt konkret, helt direkte. Det er et rum, hvor du kan synke dybt ind i erkendelsen af det Guddommelige lys. Et rum for deling af kraft og kærlighed og hvor igennem visionen om sandhed, tilgivelse og frisat liv, for alle væsner på alle planer, strømmer.

Om Namah Shivaya

Isabell

Forrige
Forrige

Vågn op

Næste
Næste

Maitreyas salve