Dem og os

Kristendom vs. New Age

Jeg fik en besked fra en nykristen forleden. En der afmeldte sig mit nyhedsbrev, fordi hun opfattede mig som en del af ‘new-age-bevægelsen´.

Hun skriver at hun har mødt Jesus, læser biblen nu, er blevet døbt i vand og er blevet frelst. Underforstået at jeg står for det modsatte, som i hendes øjne er en vej fuld af mørke og bedrag.

Det er ord som jeg har set før på SoMe og en tendens som de fleste jo nok er stødt på. Forsøget på at skabe splittelse og adskillelse mellem mennesker i Kristi navn.

Det kan nærmest ikke blive mere trist. Men måske alligevel forståeligt at den forvirring kan opstå.

For den kraftige indstrømning af lys der er på jorden i øjeblikket, den vil noget.

Det er et lys der vil have din opmærksomhed og som derfor viser sig selv i forskellige former.

Typisk gennem en form som du helt dybt inde, på sjælsplan, genkender og forbinder med den her kraft og det her lys.

Så når du pludselig ser Jesus når du går tur i parken, eller besøger en kirke i Frankrig. Ja, så er det ikke fordi Yeshua er her igen, men fordi Kristuslyset viser sig for dig, i form af Yeshua.

Fordi det er ham du forbinder med Kristus, med det universelle Kristuslys.

Det universelle Kristuslys gør sig synligt nu igen gennem mange forskellige væsner. Både i bevidstheden, men også helt konkret gennem nulevende mestrer og avatarer.

Det er Kristi tilsynekomst. Kristus som et lys, en kraft, en bevidsthed. En kærlighed der strømmer ind på jorden.

Det er Kristuslyset der træder ind i verden for at undervise os i kærligheden.

Så ja, det er en ny tid vi står overfor. En ny tid - ‘New age’ - om du vil.

Mennesket og Kristuslyset er et

Det er ønsket at vi mennesker vil åbne os for det lys, modtage den kærlighed og lade den gennemstrømme os.

Det er en kærlighed der er her for at dele sig selv med dig og blive et med dig.

Altså en invitation til et helt direkte møde med det levende Guddommelige. En invitation til at smelte sammen med en kærlighedskraft og herfra leve, dele og udfolde den kærlighed og det lys helt direkte med andre.

Det er ønsket om at forene himmel og jord. Forene mennesket på jorden, med det lys som er ALT.

Det er ønsket og det er muligheden.

Du er altså IKKE adskilt fra lyset. Tværtimod så er det ønsket, at du må opdage at du er lyset selv og aldrig har været adskilt fra det.

De gamle idéer om at vi er syndige og uværdige til Guds kærlighed og derfor adskilte fra Kristuslyset i os selv. Det er forvirringen, det er roden til al lidelse.

Og det er præcis den forvirring og de gamle fordrejede idéer om hvad Kristuslyset er og vil, som vi har gevaldigt brug for at få ryddet op i.

Helt grundlæggende kan man sige, at lyset ikke har brug for at blive tilbedt, men for at blive erkendt i os selv.

Så idéen om at vi er syndige, uværdige og adskilte fra lyset selv, det er et gigantisk kollektivt traume, som vi alle har brug for at helbrede og blive frisat fra.

Længslen efter at flyde over med kærligheden

Så det ligger også i tiden, at sørge over at vi har ladet os undertrykke og begrænse og troet på, at vi ikke var værdige som mennesker.

Sørge over at vi har følt os forkerte og mindre end. Det er tid til at græde over alle misforståelserne og forvirringen i os selv og i andre. Græde for at vi kan blive frie af det og dermed heale og helbrede vores hjerter.

Hjerter som har rod i det evige, som udgår fra Gud selv. Hjerter som kommer for at udfolde sig her, for at inkarnere sandhed og for at flyde over med kærligheden selv.

Hvis der er noget vores hjerter græder over, så er det netop begrænsningen. Hjertets manglende tilladelse til at stå fuldstændigt åbent - til at elske, til at kunne dele kærligheden helt frit.

Vores hjerter har båret på så mange ting, oplevet så mange lidelser og grædt så mange tårer i forsøget på at nå sig selv. En sorg der stikker så uendelig dybt.

Lad os græde den gamle sorg ud, lade den få frit løb, så alle hjerter igen kan stå åbne og atter flyde over med livet selv.

Så min pointe er, at uanset om du vælger at studere Biblen, danse vildt til høj musik, meditere i timevis, klatre i træer, eller synge mantraer på vejen ind i din sjæls frisættelse, så er det intentionen og ønsket om at tage denne her kraft, denne her kærlighed med ind igennem det hele, som helbreder dig og frisætter dig.

Det er hengivelsen og overgivelsen ind i foreningen med lyset som er vejen. Og i det her Kristuslys, der er vi alle lige, her er ingen over og ingen under, her er alle et, evigt forbundne, helbredte i og af kærligheden selv.

Om Namah Shivaya

Isabell

Photo credits: Helle Darshan Hind

Forrige
Forrige

At frisætte gammel sorg med urter

Næste
Næste

Hvad er opvågning, og hvorfor skal det gøre så ondt?