Afgift din krop i den infrarøde sauna

Det største gennembrud indenfor detox og sundhed i dag, er at gå i infrarød sauna. Behandling med infrarød varme er muligvis den vigtigste afgiftningsmetode på vejen mod et sundere liv“.
                   –  David Steinman, udgiver af “Healthy Living” 

I dag omgives vi af langt mere kemi end for bare 20 år siden. Miljøgifte, tungmetaller, pesticider, PCB´er, phtalater og parabener er en voldsom belastning for vores krop, der skal arbejdes hårdt på at få dem renset ud igen. Ofte er vores organer så belastede at de ikke magter opgaven og kroppen reagere med forskellige symptomer.

Symptomer på at din krop er belastet af gift og kemi kan være overvægt, akne, eksem, hormonelle ubalancer, appelsinhud, hovedpine, fordøjelsesproblemer, gentagne infektioner, koncentrations- og hukommelsesproblemer, træthed, anspændthed, et generelt trist og træt udseende m.m.

Hvorfor “infrarød?”

Du kender de infrarøde stråler fra solen. Infrarøde stråler kan ikke ses, da de ligger udenfor det synlige lys og alligevel udgør de 80% af solens energi. Det er de stråler der varmer din krop når du er ude i solen. De er ansvarlige for fotosyntesen, så uden dem vil der altså ikke være liv på jorden. De infrarøde bølger øger temperaturen i de dybere muskel- og hudlag. Som resultat af opvarmningen, forsøger kroppen at forhindre temperaturen i at stige ved at udvide blodkarrene og sætte pulsen op. Dette øger blodcirkulationen og iltningen af vævet, hvilket i sidste ende fører til en effektiv udskillelse af giftstoffer. !

Infrarød sauna kontra traditionel sauna

En infrarød sauna afgifter kroppen 4-5 gange så effektivt som en traditionel sauna. Ca. 20 % af sveden er giftstoffer, hvor det kun er ca. 3-4 % i en traditionel sauna. I en infrarød sauna er temperaturen kun mellem 40-65° C kontra 85-100° C i en traditionel sauna. De rolige infrarøde varmbølger trænger længere ind i kroppens væv end den kraftige strålevarme fra en traditionel sauna.

Afgiftning

Den infrarøde sauna er den til dato mest effektive afgiftningsbehandling man kender til. I et klinisk forsøg i USA oplevede man en helbredelsesprocent af de forgiftede redningsfolk fra 9/11 i New York på hele 86 procent! Idet huden er kroppens største organ spiller den en signifikant rolle i afgiftningsprocessen. Når du sveder i en infrarød sauna transporteres giftstofferne ud af kroppens fedtvæv og “skubbes” ud af hudens porre. Dermed aflastes kroppens afgiftningsorganer, lever, nyrer, tarmsystem.

Vægttab

Saunaen øger forbrændingen med ca. 300-900 kalorier pr. 30 min. Udvidelsen af blodkarrene sætter blodet i cirkulation og fjerner de affaldsstoffer der står i vejen for at stofskiftet kan virke optimalt. Vandmolekylerne i blodet bliver mere effektive til at afskaffe diverse toksiner og andre affaldsstoffer i kroppen og stofskiftet øges.

Hudpleje

Mange giftstoffer er fanget i vævet lige under huden. Hudens mikrocirkulation øges og ilt og næringsstoffer kommer lettere frem til den beskadigede hud og fjerner affaldsstoffer, toksiner og alle andre fremmede stoffer der har været fanget i vævet og givet anlæg til forskellige hudproblemer. Mange klienter er blevet hjulpet af med hudproblemer som akne, eksem, psoriasis, skæl, pigmentforandringer etc. Sår heler hurtigere og gamle ar kan i nogle tilfælde formindskes drastisk. Fordi giftstoffer i kroppen ælder huden, oplever mange en reduktion af rynker og at huden får en renere og smukkere glød.

Cellulite

Cellulite er en tilstand af ophobede gift- og affaldsstoffer i bindevævet. Ca. 95 % af alle danske kvinder er plaget af cellulite. Hidtil har den eneste virkelig effektive metode til at komme af med cellulite været sund kost og motion. Men idet den infrarøde sauna effektivt øger forbrændingen i alle kroppens celler inklusive fedtceller, opnås en tydelig forbedring af cellulite efter kun kort tids regelmæssigt brug af saunaen. Det er opvarmningen af kroppens celler der øger blodgennemstrømningen og forbrændingen i cellerne der gør at cellerne langt nemmere udskiller uønskede gifte og affaldsstoffer.

Sport

Den infrarøde sauna øger musklernes evne til at restituere efter sport og dæmper smerter i muskler og led.

Sygdom

Den infrarøde sauna kan styrke dit immunforsvar ved at øge produktionen af hvide blodlegemer samt øge blod- og lymfecirkulationen. Saunaen har udover dens unikke evne til at afgifte kroppen, været brugt med stor succes på patienter med fibromyalgi, gigt, samt til patienter med kronisk træthedssyndrom samt muskel- og ledsmerter.

Velvære og afstresning

 Infrarød sauna giver dig den ultimative oplevelse når det kommer til afspænding. Din krop er tæt omsluttet af den rolige og nænsomme infrarøde varme der får muskler og led til at slappe af.

“Lang infrarød sauna teknologi er den eneste beviste og mest virkningsfulde metode til at slippe af med ophobede miljøgifte”

– Sherry Rogers, læge og en af USA´s førende eksperter i forgiftningstilstande og forfatter af bogen “Detoxify or die”

Isabell Maria Axil