Manglende sexlyst

Når mandens kraft ikke får lov at folde sig ud

Manglende sexlyst skal som sådan ikke behandles, men i stedet ses som et udtryk for at energien i kroppen ikke flyder helt så frit og kraftfuldt som den kunne. Overordnet ser jeg det altså ikke som et problem der skal fixes, men snarere som et udtryk for, at der kan være blokeringer i kroppens energi, som kan åbnes, forløses og bearbejdes og dermed hjælpe til at du føler større glæde, styrke og kraft og derved igen kan mærke lysten til livet og alt hvad det indebærer.

Manglende energi

Manglende lyst til sex, kan også handle om at der er en mangeltilstand i kroppen. At kroppen er udpint, træt og energiforladt. Man kan have følelsen af at have glemt at tænde for en kontakt. Hvis det er tilfældet er det ofte tegn på at energien i nyrerne kører på lavblus. Det er energien i nyrerne og i området omkring dem, der styrer vores lyst til livet/sex eller mangel på samme. Den energi der arbejder gennem mig, hjælper med at vække din energi igen, men også urter og kost er vigtige redskaber der kan hjælpe med hurtigt at genopbygge en stærk energi.

Mavefedt og sexlyst

Er din mave blevet for stor, så er det en rigtig god idé at du taber dig igen. Man ved at fedtet på maven, det man kalder bugfedt er ret farligt for helbredet. Det er bl.a. fordi det er i stand til selv at danne østrogen – altså det kvindelige kønshormon – og når det sker i en mands krop, så vil de forhøjede niveauer af østrogen undertrykke det mandlige kønshormon testosteron, så kroppen opfatter det som om du er mere kvinde end mand. Et højt testosteronniveau er nødvendigt for at du har lyst til sex, kan holde en rejsning og kan danne sunde sædceller.